< Nazaj
 

  
Dostava in plačilo
Pnevmatike dostavlja hitra pošta Englmayer d.o.o. Rok dobavesporočimo naknadno po prejetju potditvene e-pošte na vaš e-naslov Pnevmatike dostavimo v 2-3 dneh, najkasnejepa v roku 10 delovnih dni Stroški dostave 3 eur. Plačilo opravite po povzetju ali po predračunu na naš TRR
POGOJI POSLOVANJA

 • V spletni trgovini www.avtogume.com kupujete brez tveganja in poceni.
 • na voljo je hitra DOSTAVA (*)
 • Vse cene vsebujejo DDV ter ekološki davek za razgradnjo pnevmatik
 • Pnevmatike v spletni trgovini www.avtogume.com imajo 12 mesecno garancijo
 • Možnost montaže in BREZPLACNEGA SHRANJEVANJA pnevmatik
 •  

  1. UPORABA *

  2. PLACILO *

  3. DOSTAVA *

  4. NAPACNE PNEVMATIKE - VRNITEV BLAGA *

  5. O PNEVMATIKAH *

  6. O SPLETNI TRGOVINI *

  7. PRAVNO OBVESTILO *

  8. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV *

   

  1. UPORABA

  UPORABA =>  Spletna trgovina je uporabniku kar se da prijazna. Pnevmatiko lahko poiščete pod rubriko 'Izberi velikost' ali pa lahko uporabite <ISKALNIK> 

  PNEVMATIKE PLATIŠCA dostava

  MONTAŽASHRANJEVANJESHRANJEVANJE

   

  Za vsa oddana narocila vam takoj pošljemo potrditveno e-pošto, nato preverimo zalogo ter vas obvestimo o roku dobave.

  V postopku nakupa vas bomo še povprašali po podatkih potrebnih za dostavo in po vaši telefonski številki, da vas bo naš dostavljalec lahko pred prihodom poklical.

   

  2. PLACILO

  Na voljo imate naslednje nacine placila: po povzetju pri dostavi, ob prevzemu ali montaži v našem servisu ali po predracunu.

  • Pri plačilu po povzetju (z gotovino) le oddate svoje naročilo, znesek pa boste plačali prevozniku, ki vam bo gume dostavil. Dostavna služba vam bo zaračunala 1,94 € za stroške transakcije.

   Pri redkejših velikostih, pnevmatik ki niso iz redne zaloge oz. večjih vrednostih naročila od 500 € si pridržujemo pravico da dovolimo samo plačilo po predračunu.

  • V primeru plačila po predračunu (nakazilo) bomo po prejetem naročilu takoj preverili zalogo in vam poslali ponudbo. Znesek na njej lahko plačate na katerikoli banki ali pošti, zaradi nižjih stroškov pa priporočamo plačilo preko elektronskega bančništva. Ko bo plačilo na našem računu vidno, bomo gume poslali na vaš naslov. Plačilo po predračunu je obvezno pri ALU PLATIŠČIH.
  • V primeru plačila v našem servisu (gotovina ali kartice) v Ljubljani vam lahko ponudimo še dodatne storitve kot so premontaža vaših pnevmatik in ZASTONJ SEZONSKO SHRANJEVANJE PNEVMATIK. Plačilo je možno tudi s plačilnimi karticami. * odstotek spletnega popusta na Redno ceno se zmanjša za do 5 odstotkov, če je način plačila kreditna kartica

   

   

  3. DOSTAVA

  (*) Stroški dostave – DOSTAVA JE 3 eur na pošljko ne glede na število pnevmatik

  ISTI POGOJI DOSTAVE VELJAJO TUDI ZA TEDENSKE AKCIJE

  (podrobneje na => Dostava in placilo - klik)

   

  4. NAPACNE PNEVMATIKE

  Napacne pnevmatike - V primeru, da boste naročili in prejeli pnevmatike, ki niso primerne za vaš avtomobil, nas o tem obvestite v roku 15 dni. Po zakonu namreč lahko nerabljene in nepoškodovane pnevmatike vrnete v roku 30 dni od datuma prevzema. Pnevmatike lahko vrnete, če niso bile uporabljene ali montirane na platišča. Prosimo, da pnevmatik ne pošiljate na naš naslov z odkupnino, saj takšnih pošiljk ne bomo prevzeli. Stroške prevoza (vračila izdellkov) bomo odšteli od vašega plačila (20 Eurov za dve pnevmatiki). V kolikor so pnevmatike, ki ste jih prejeli poškodovane ali kakorkoli defektne, vaše pravice ščitijo zakoni o varovanju potrošnikov in naša politika vračanja izdelkov.

   

  5. O PNEVMATIKAH

  • Spletna trgovina www.avtogume.com sodeluje z evropskimi distributerji proizvajalcev pnevmatik in zagotavljamo vedno sveže pnevmatik
  • Ponujamo samo nove pnevmatike. Starih artiklov ne prodajamo. Industrija avtomobilskih gum prodaja svoje artikle kot nove do dveh let starosti, kar je razvidno od vtisnjene DOT oznake na pnevmatiki. Letnica izdelave namreč zavisi od kraja proizvodnje, dimenzije pnevmatik in pa zalog proizvajalcev pnevmatik.

  • Za večje odjeme pnevmatik ponujamo določene popuste, zato nas kontaktirajte na naš e-naslov
  • Veljavnost cen in ponudbe velja za naročila oddana na dan nakupa pnevmatik
  • Cene v spletni trgovini so variabilne in se spreminjajo odvisno od povpraševanja na trgu
  • Spletna trgovina www.avtogume.com si pridržuje pravico do napak pri slikah pnevmatik. Za natančnejše informacije o izdelkih se pozanimajte na spletnih straneh proizvajalcev.
  • Cene veljajo samo za pnevmatike, če je na sliki prikazano platišče je provizorično

   "Akcijska ponudba" - Pod tem nazivom tržimo pnevmatike manj znanih proizvajalcev. Gume so primerne za nezahtevne uporabnike, a so kljub temu kakovostne.

  Pnevmatike dostavimo stranki direktno iz skladišca v Sloveniji ali v tujini.
  Osebni prevzem in tudi montaža pnevmatik na našem sedežu sta mogoèa, lokacijo si oglejte pod rubriku 'Montaža>Zemljevid'.

   

   

  6. O SPLETNI TRGOVINI

  • Lastnik spletne trgovine www.avtogume.com je AVTOGUME Nikola Vujasinovič s.p., Pod hribom 3, Ljubljana, Matična številka : 5418426, Davčna števika : SI68253354, TRR 02013-0092355750 (odprt pri Novi Ljubljanski Banki v Ljubljani)
  • Za dodatne informacije ali  nasvete, nas lahko kontaktirate vsak dan na elektronsko pošto: info@avtogume.com  ali tel.št. 041/631-477 
  • Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki, slikami in opisom
  • Obvezujemo se varovati vaše osebne podatke poslane pri naročilu v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov

  Spletne predstavitve in povezave do te trgovine so na naslovih:
  - matična stran : www.avtogume.com
  - iskalnik : www.letne-pnevmatike.com
  - poddomene : www.pnevmatike.avtogume.com, www.platisca.avtogume.com, www.michelin.avtogume.com, www.pirelli.avtogume.com, www.vulkanizer.avtogume.com,
  - preusmeritve : www.gume-pnevmatike.com, www.gume-pnevmatike-vulkanizer.com

   

   

   

  7. PRAVNO OBVESTILO

   

  Ponudnik pnevmatik je samostojni podjetnik:

  AVTOGUME Nikola Vujasinovič s.p., Pod hribom 3, Ljubljana

  Prodaja se vrši preko interneta na domeni www.avtogume.com

  1. Ponudnik kupcu zagotavlja vse informacije v vezi:
  * vseh podatkov o podjetju,
  * vseh kontaktnih informacij,
  * postopku naročanja,
  * rokom in načinu dostave,
  * tehnične značilnostih ponujenih artiklov,
  * plačilnih pogojih,
  * cenah in DDV,
  * odstopu od pogodbe in stroških vračila izdelka.

  2. Postopek naročila je sledeč:
  * Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.
  * Naročilo se prične tako, da kupec klikne na gumb "Kupi" in konča s plačilom na TRR ponudnika.
  * Pogodba bo shranjena v natisnjeni obliki na sedežu ponudnika. Kupcu/potrošniku je na željo na vpogled. Kopijo lahko na zahtevo prejme po navadni pošti. Originalni račun in garancijski list za blago prejme po pošti.

  Dobavni rok:

  * Ponudnik se obvezuje, da bo kupcu dostavil naročene gume v najkrajšem možnem roku.
  * Dobavni rok je različen, praviloma pa je od 1 do 3 delovnih dni od datuma vplačila za gume, ki so na zalogi v Sloveniji ali bližnjih državah. Za gume, ki jih ponudnik nima v Sloveniji ali bližnjih državah, pa je dobavni rok med 2 in 7 delovnih dni.
  * Naročene gume bodo dostavljene na naslov, katerega je določil kupec.
  * Dostava znotraj Slovenije je za naše kupce brezplačna.
  * Kupec bo o dostavi najverjetneje predhodno obveščen prek maila ali telefona.
  * Nujno je ob naročilu navesti kontaktno številko, na kateri je naročnik gum tudi dosegljiv. Brez tega dostava ni mogoča!

  Odstop od pogodbe:
  * Kot kupec imate pravico do odstopa od pogodbe v 15-ih dneh od prejema naročenih gum. O tem nas morate obvestiti pisno prek navadne ali elektronske pošte. Pnevmatike morajo biti neuporabljene, nepoškodovane in v takšnem stanju kot so bile odposlane. Spletna trgovina pa v roku 15 dni od prejema blaga vrne celotno kupnino. Potrošnika bremenijo le stroški vračila blaga na sedež družbe.

  Cene:
  * Cene, ko so na spletni strani so v SIT in EUR ter že vsebujejo DDV in stroške dostave na naslov, ki ga je kupec vnesel. Blago dostavljamo le na območju Slovenije.
  * Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila.

  Odveza odgovornosti:
  * Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogoèil preklic naroèila ali zamenjavo naroèenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simboliène in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Platišèa na fotografijah niso vkljuèena v ceno.

  Pritožbe in spori:
  * Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti uèinkovit sistem obravnavanja pritožb in doloèiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporoèiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obvešèati o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena znaèilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodišèem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših moèeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

  8. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

  Pravica do zasebnosti:
  * Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje naročenega blaga, informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.
  Oglasna elektronska sporočila morajo vsebovati naslednje sestavine:
  * Jasno in nedvoumno morajo biti označena kot oglasna sporočila.
  * Pošiljatelj mora biti jasno razviden.
  * Različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne. Prav tako morajo biti jasno določeni pogoji udeležbe v njih.
  * Željo uporabnika, da ne prejemajo oglasnih sporočil, je potrebno spoštovati.

     Pravica posameznika (73. člen Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Uradni list RS 86/04) 

  (1) Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljavec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestiti posameznika, ki je to zahteval.

  (2) Stroške vseh dejanj upravljavca osebnih podatkov v zvezi z zahtevo iz prejšnjega odstavka krije upravljavec.

  Informacije, ki jih bomo o vas pridobili so:  vaše ime, naslov, telefonska številka, e-mailNikoli ne bomo uporabljali občutljivih podatkov o vas brez vaše izrecne privolitve. Informacije, ki jih hranimo bodo točne in zadnje veljavne. Informacije o vas, ki jih hranimo pri nas lahko preverite pri nas tako, da nam poredujete elektronsko pošto. V kolikor odkrijete netočno informacijo, jo bomo nemudoma popravili ali izbrisali.

  www.avtogume.com uporablja varen protokol prenosa podatkov, t.i. "Secure Socket Layer" (SSL) povezavo. Vse informacije prenešene in obdelane po tej metodi, so pred izmenjavo zaščitene z enkripcijo. Pri svojem poslovanju lahko uporabljamo tehnologijo, ki sledi vedenjskim vzorcem obiskovalcev naše spletne strani. To lahko vsebuje tudi uporabo piškotkov "cookie", ki jih avtomatsko shrani vaš brskalnik. Običajno lahko nastavitve spremenite, tako da zapis piškotkov ni možen. Informacije pridobljene na tak način omogočajo vašo identifikacijo, razen če spremenite nastavitve svojega brskalnika.

   

  Ob nakupu je poštnina na vaš naslov (samo v R Sloveniji) BREZPLAČNA (*).
  Cene na spletni strani že vsebujejo DDV
  .
  Paritetni tečaj: 1 € = 239,640 SIT.